Çikolata şölenine hazır mısınız? Çikolataya doyacağınız glutensiz çikolatalı brownie tarifimizin detayları aşağıda. Şimdiden afiyet olsun.
Malzemeler
200 gr. Tereyağı
250 gr. Bitter çikolata
3 Yumurta
1,5 Su bardağı şeker (300 gr.)
50 gr. Mionel Glutensiz Un
1 Paket vanilya
1 Su bardağı ince kıyılmış ceviz (100 gr.)
Tereyağını ve çikolatayı benmari usulü eritin. Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri krema haline gelene kadar mikserden geçirin; ardından çikolata karışımını ilave edin. Mionel Glutensiz Un ve vanilyayı da ekleyerek karıştırmaya devam edin. Son olarak dövülmüş cevizleri ekleyin ve tüm karışımı yağlı kâğıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıttığınız 180°C’lik fırında 25 dakika kadar pişirin.
Opmerkingen